lördag 28 januari 2012

Fyndhörnan!

Eftersom jag inte har en kamera för tillfället (och i ärlighetens namn är jag ganska fattig) så blir det inte så mycket fynd. Därför tänkte jag att jag lägger upp en bild på gamla fynd för att ni ska få en idé om vilka fynd vi talar om här.. Allt från kläder på halva reapriset till vackert porslin för några kronor på loppis. Jag älskar smycken, möbler, lampor, kläder, böcker och annat.

Jag anser att gamla saker har en själ. Ett hem med endast nyproducerade saker blir så opersonligt och polerat att man inte trivs. Mitt hem är fyllt av arvegods som håller minnet av mina släktingar nära. Utöver det har vi saker från alla världens hörn eftersom det speglar den familj jag lever i. Lite nya saker har vi såklart; det hade varit för bra för att vara sant om vi klarade oss endast på att handla second hand. Dock vill jag ändå säga att näst intill allt i vårt hem (även det som vi betalat lite mer pengar för) har varit ett fynd. Det finns inte mycket som vi köpt på fullpris. Det låter kanske snålt, men jag kallar det ekonomiskt. En dag ska jag ta en bild på något rum i vårt hem och berätta var alla saker kommer från.

onsdag 18 januari 2012

Testing testing

Första inlägget! Jag har saknat en blogg och funderade på vad jag verkligen vill skriva om och kom fram till att eftersom hela mitt hem är som en enda stor fyndhörna så vore det väl passande att skriva om det?

Denna blogg kommer alltså att behandla shopping i olika former. Jag tipsar om fynd jag gjort och ger mina egna tips på hur och var man ska leta efter fynd. Det blir mest kläder och inredning, men även andra fynd kan dyka upp! Hoppas att ni kommer att gilla den!