tisdag 25 december 2012

REA

Jag insåg precis varför jag gillar rea så mycket: Man slipper välja på allt! Om man bara har en reahylla att välja ur så elimineras många alternativ. Det går liksom fortare att handla på det sättet än att springa och kolla på alla hyllor i hela affären.
Idag tänkte jag gå loss på mellandagsrean men höll mig ganska lugn. Köpte ett par örhängen (firrarna), ett halsband, ett par jeans och en tröja. Allt tillsammans för under 500 kronor. Tror att man blir kräsnare med åldern. Det är ju både ekonomiskt och praktiskt!

Ska leta vidare efter fynd i morgon!

fredag 21 december 2012

Kamera

Inser efter förra inlägget att jag verkligen borde använda min riktiga kamera oftare. Så himla mycket finare än med min I-fån.

Julklapp

Jag har köpt en egen julklapp. Ingen exklusiv sådan, men en fin. En fin vas från H&M Home. Mycket större än jag trodde! Visst är den fin? God jul till mig!

måndag 17 december 2012

En fråga

Är det normalt att ljusen sjunker ihop lite efter att man gjutit dem? Mina har gjort det. Är himla nöjd för övrigt! Den vita stearinen med lite spår av röda datumsiffror blev ljust rosa i färdigt tillstånd. Fiint!

Ljus på gång

Känns väldigt bra faktiskt!

söndag 16 december 2012

En liten parentes

Är det inte sjukt provocerande att affärerna har startat rean redan? Att vissa tjuvstartar! Det är riktigt stressande! Idag var jag i stan och köpte ett par jeans för 150 kronor. Sen gick jag in på Lagerhaus och hittade en reahylla. Så fortfatte det. Va fan, trodde att man kunde få samla sig till mellandagarna. Nu kansle godbitarna tar slut redan innan jul? Vem fan har råd att handla till sig själv NU? Och vad kommer att finnas kvar att handla den 26:e? Fan!

Ljus

Men ååhh vad det är dött här! Förlåt alla mina tusentals läsare! Det är för mycket med det jordiska helt enkelt.

Vet ni vad jag har som nästa projekt? Jag ska göra egna ljus av alla ljusstumpar. Det känns mysigt och lagom utmanande. Har ett par fina glasburkar som jag tänkte börja med, sen kanske jag avancerar till att göra dotfljus eller ljus i olika färger! Ska köpa vekar i morgon! Stay tuned!

söndag 9 december 2012

Hyacinter

De finaste julblommorna är helt klart hyacinterna! Jag köpte tre för 25 kronor och planterade dem i några fina skålar. Tycker att hyacinter alltid är fina och förstår inte varför folk ska envisas med att ha dem på vintern bara? Kommer ihåg att vi alltid hade hyacinter som blommade i trädgården på sommaren. Mer hyacinter åt folket tycker jag!

lördag 8 december 2012

Tidningsdags

Så har det börjat igen! Premiebesattheten! Jag har nu (kort efter att alla de andra prova-på-prenumerationerna gått ut) skrivit upp mig på tre nya prenumerationer. Idag fick jag hem en jättefin burk från Sagaform. Tack Elle Interiör! Väntar spänt på de andra premierna som borde ramla in snart. Det är sjukt, jag vet...

Bakdag

Har haft en bakdag idag! Är inte så förtjusta i pepparkakor och andra julkakor, så vi fixar egna traditioner: Shortbread! Om man gör dem i pepparkaksformer så blir det lite juligt ändå!

Passade på att baka lite morotsbröd också när ugnen ändå var varm. Najs!