lördag 28 april 2012

Loppis och TGR

Jag har hunnit med tre loppisar idag. Dock inga stora fynd. Köpte krukan nedan för 10 kronor. Jag har ärvt tre likadana krukor i olika storlekar av mina farföräldrar och jag älskar dem. Denna var i "mellanstorlek" och för tio kronor kan man ju inte låta bli? Köpte även ett par fotbollsskor till maken och ett spel till lillen. Alltihop för 60 kronor. Helt okej.

Alltså, angående affären Tiger. Vad tycker vi om den? Om ni frågar mig så är det officiella svaret att jag tycker att de har mest trams... Men alltså varje gång jag tar en "sväng" så köper jag något? Brukar plocka på mig kort, inslagspapper, skrivböcker och annat som är bra att ha. Idag var inget undantag. Allt är ju så billigt! Idag köpte jag dessutom två ljuslyktor i porslin. De har mer färg än vad som syns på bilden. 20 kronor stycket! Jag har fått för mig att blått och turkost är fint till vårt vita/svarta/mörkbruna hem, och dessa känns somriga. Och matchar kuddarna. Åh, Karolina sluta nu!

fredag 27 april 2012

Älskar mitt kök

Våra stolar hittade vi på blocket. Älskar dem och önskar att vi hade i alla fall två till. Är lite inne på att måla dem svarta eftersom det är så snyggt, men det skulle inte passa som vi bor just nu - hur fint det än är. Den enda missen vi gjorde i köksplaneringen måste ha varit att vi inte köpte ett bord som har inläggsskiva. Nu blir det väldigt trångt när man har gäster. Annars trivs jag bra med vårt IKEAbord, med för dagen en löpare inköpt på Åhlens (ja, på rea).

torsdag 26 april 2012

Blomster

Jag älskar hyacinter. Varför ska deras försäljning typ dö ut efter jul? Mer hyacinter åt folket säger jag! Just nu har jag placerat en samling pärlhyacinter på köksbordet. Blommor är en billig dekoration: en växt för 39:90 och sen är hela rummet dekorerat. Jag är inte så mycket för arrangemang - en blomma i en kruka räcker, inte en massa lull-lull.

Och kolla in min fina bruna vas. Ser ut lite som en kotte! 35 kronor!

onsdag 25 april 2012

Vet inte ens vad jag ska säga...


Behöver jag tillägga att skitungen här hemma är väldigt billig idag? Eftersom han är så duktig på att hacka mitt Traderakonto och buda hem fotbollskort för över 500 kronor (tur att vissa auktioner redan blivit överbjudna) så kanske han själv kan lägga ut en annons med rubriken "Pojke född -02, utropspris 1 kr". Killen behöver tydligen lära sig vad som är fynd och inte. Här har vi bra exempel på rån.

Sagt och gjort

Tvättmedel

Vill mest göra ett tillägg till debatten vi har här hemma. Jag köper alltid billigt tvättmedel eftersom jag verkligen inte tror att det är någon skillnad på olika pulver. Nu googlade jag till och med och SE HÄR! Testfaktas hemsida som håller med mig. Min make insisterar alltid på Ariel, och se där. De är inte alls så bra! Nu ska jag fortsätta att köpa Linas tvättmedel på Willys för billiga pengar!

lördag 21 april 2012

Läshörnan

Jag köpte gungstolen för 75 kronor för ungefär ett år sedan. Den har stått på lite olika ställen i lägenheten och nu väntar den på att vår balkong ska glasas in, vilket borde vara klart typ nästa vecka. Då ska jag inreda balkongen och göra den till min lilla oas. Jag tänker mig gungstolen, en läslampa och en massa växter. Inte att glömma ett litet bord lagom till en kopp te. Studierna borde ju bara gå bättre med en sån plugghörna, visst?

fredag 20 april 2012

lördag 14 april 2012

Angående bensinpriset

Jojo, priset var 14:75 per liter tror jag. Det är väl ganska billigt?

Fyndlördag!

Skulle egentligen inte, men ni vet hur det är! Tog en liten tur när jag ändå var ute och körde och kom hem med en lampa (IKEA ursprungligen) och lite blå-vitt porslin. Slog sönder vår förra lampa och nu har jag hittat en likvärdig ersättare. Skålarna har jag ingen anledning för. Hehe.

onsdag 11 april 2012

Beslutsångest

Har en fin chiffonje som jag fått av min farfar. Jag tycker så mycket om den och den fyller en fin funktion här hemma. Jag funderar dock på färgen. Just nu är den i gulnad faner, och jag funderar på om den kanske blir ännu finare om den blir målad med den vita färgburken som bara står och väntar. Eller är det kanske att förstöra den gamla stilen?

tisdag 10 april 2012

Det blev vinst!

Mina kuddfodralsauktioner gick ut idag. De slutade på 11, 21 och 26 kronor. Ett av dem behöll jag själv. Så med andra ord tjänade jag 27 kronor på affären. Räcker till ett paket knäckebröd!

tisdag 3 april 2012

Dumt med blogg

Inser att det som från början var en jäkla bra idé (att ha en blogg där jag lägger ut alla fynd jag gör) nu blivit en tvångstanke. Jag har helt enkelt handlat mer än vanligt på senaste tiden för att jag vill kunna uppdatera min blogg. Det är faktiskt sjukt. Så ni som läser: Bli inte ledsna om det inte blir en så himla frekvent uppdatering, för det betyder bara att jag är sund och ekonomisk. Tusentals fynd per månad är trots allt inte fynd, för av fynd blir man inte fattig. Nu får jag ta och förbjuda mig själv från att handla på Tradera den närmsta tiden.

Indiska

I love Tradera! I förra veckan klickade jag hem åtta kuddfodral från Indiska för 200 kronor. Sen fick jag ångest och funderade över hur jag skulle förklara mitt köp. Det gjorde jag inte. När kuddarna kom denna vecka gömde jag dem först, sen 'letade' jag upp dem i form av gamla kuddfodral som jag glömt. Dumt dumt dumt. Men kolla så fina! De lyfter hela rummet!

måndag 2 april 2012

Vårkläder

Fick ett sms om ytterligare 20% på pågående rea på Kappahl, så jag gick dit och kollade om jag kunde hitta några fina vårtröjor. Gick därifrån med tre toppar för 200 kronor. En okej deal.